Sinds 1987

Jeugdcompetitie 2017

Jeugdcompetitie 2017

Hierbij ontvangen jullie het inschrijfformulier voor de jeugdcompetitie voor volgende zomer, dit lijkt wat vroeg maar wij moeten de teams voor eind november aanmelden bij de nttb.nl.

Speeldata: zaterdagcompetitie 5-12-19-26 april, 17-24-31 mei

zondagcompetitie 6-13-20-27 april, 18-25 mei en 1 juni

woensdag competitie 9-16-23 april, 7-14-21-28 mei

Zoals uit het inschrijfformulier blijkt zijn er verschillende mogelijkheden om competitie te spelen er kan gespeeld worden op landelijk- of districtsniveau dit wordt mede bepaald door de eigen speelsterkte.

Voor de beginnende tafeltennissers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het mini tafeltennis op de woensdagmiddag.

Om alles goed te laten verlopen is er de hulp van ouders nodig voor vervoer en eventuele telling, dit kan in onderling overleg. Lijkt het je leuk om in een team mee te doen aan de competitie schrijf dan snel in, heb je nog vragen neem dan even contact op.

De indeling wordt gemaakt in overleg met de trainers.

Met vriendelijke groet de jeugdcommissie.

Michael Mulder tel: 584241
Monique van der Waard tel: 634674

 

OUDER-KIND TOERNOOI MCE ZEER GESLAAGD!

Afgelopen zaterdag 15 september om 16.00 uur is het jaarlijks ouder-kind toernooi van MCE Tafeltennisclub Amsterdam wederom van start gegaan. Onder een prachtig najaarszonnetje werden over het hele park dubbels op allerlei niveaus gespeeld. De sfeer was bijzonder goed, niet alleen op de baan, maar zeker ook op het terras. De Jeugdcommissie had er een gezellig feest van gemaakt, compleet met pizza en heerlijke salades. Rond half negen vond er nog een tombola plaats met mooie prijzen. Na afloop nog even met de snelheidsmeter de krachten meten, altijd belangrijk te weten hoe hard je opslag is, zeker met de ouders als enthousiast publiek.. Inmiddels was het zonnetje verdwenen en kon met een lekker ijsje het feestelijke toernooi afgesloten worden. Over een ding was iedereen het eens, het was een superleuke zaterdagnamiddag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *